Kurser i Excel

Lär dig excel med våra onlinekurser. Snart kan du skapa tabeller, scheman och fakturor.

Bli medlem från 299 kr

Andreas Andersson lär dig Excel

Skapa överskådliga pivottabeller

Denna kurs tar dig steg för steg från vanliga tabeller i Excel till överskådliga och flexibla pivottabeller.

Anneli tar dig vant och säkert genom hela processen och förklarar vad du behöver kunna för att skapa en snygg och överskådlig dashboard i Excel.

Upptäck kraften i Excels formelverktyg

Kursen tar dig steg för steg genom formelverktyget i Excel där du får lära dig hantera funktioner och formler för att både förbättra och förenkla ditt arbete.

IT-utbildaren Peter Zier lär dig smarta knep i Excel och ger dig en handfull värdefulla funktioner som du praktiskt kan testa direkt.

Skapa diagram i Excel

Visualisera stora eller små mängder data gör man allra bäst med hjälp av diagram. Lär dig hur du gör detta snabbt och smidigt.

Annica vägleder dig steg för steg i rätt val av diagram och hur du bäst anpassar dem efter dina önskemål.

Så arbetar du enkelt i Excel

Excel är ett fantastiskt program för dig som vill skapa fakturor, scheman, veckoplanering, listor eller något helt annat.

I den här kursen kommer Andreas Andersson lära dig att hantera text och siffror i Excel för att skapa dokument för web eller utskrift.

Hej och välkommen till cellernas värld!

Det roliga med Excel är att du kan göra mycket i detta program, och då inte enbart att jobba med siffror. Det är busenkelt att göra en överskådlig och lättläst sammanställning.

En annan bra sak med Excel, det är att du och programmet kan utvecklas ihop för en lång tid framöver.

Du kommer att hitta nya saker hela tiden som förenklar ditt jobb, det gäller bara att vara nyfiken och inte vara rädd för att prova nya knappar.

 

– Andreas Andersson