Kurs i Microsoft 365

Reklamfri kurs i Microsoft 365, före detta Office 365 – på svenska. Microsoft-gurun Göran Husman hjälper dig gå i mål med ditt projekt.

Bli medlem från 299 kr

Sofia Romedahl lär dig OneNote

Övergripande kurs i Microsoft 365

Göran Husman har lång erfarenhet inom Microsofts produkter och har både skrivit böcker och hållit fler kurser än han själv kan minnas i ett ämne.

I denna kurs förklarar han med hjälp av hans djupa kunskap och långa erfarenhet hur du får ut det mesta av Microsoft 365 inom din organisation.

Så fungerar Microsoft 365

Microsoft 365 är egentligen samma sak som Office 365, bara att det fick byta namn då Microsoft tyckte att namnet Microsoft 365 speglade plattformens utbud bättre.

Kom igång med 365

Det är en molnbaserad plattform för våra dagliga uppgifter på arbetsplatsen. Istället för att köpa en engångslicens programvarorna, prenumererar du istället på dessa tjänster. Fördelen med det är att du alltid får tillgång till den sensate versionen av apparna.

För att komma igång med att använda Microsoft 365 krävs bara en webbläsare och ett konto. Du skriver in office.com och loggar in, svårare än så är det inte.

Vilka appar ingår?

Exakt vilka appar du ser när du loggat in i din Microsoft 365-miljö beror dels på vilket abonnemang företaget valt att prenumerera på och dels vilka appar din administratör har valt att du ska få tillgång till.

I de flesta abonnemang ingår det att du kan ladda ner en skrivbordsversion av de traditionella Office-apparna: Outlook, Word, Excel och PowerPoint. Men du kan likaväl använda dessa appar direkt i din Microsoft 365-miljö.

Vill du lära dig mer?

Moderskeppet M365 erbjuder dig kurser, guider och artiklar på ämnet Microsoft M365. Word, Excel, PowerPoint, Teams… det här är bara början på kurser i programvaror och tjänster vi kommer erbjuda!

Bli medlem